Header..

Header..

CLICK ICON DI BAWAH!

LINK KE:


http://faleeqharees.blogspot.com/p/filem-pilihan-curry.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/lagu.html              

http://faleeqharees.blogspot.com/p/tutorial.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/jejak-islam.html             




Tuesday, February 28, 2012

Lelaki tak faham apa yang perempuan mahu!

Boys dont understand what girls really want!


Morning! hohho pernah atau tidak anda menghadapi situasi seperti curry ketika
berjumpa dengan aweks anda pada suatu ketika....

Situasi yang dialami curry digambarkan seperti animasi di bawah ini:

ceritanya bermula begini...
 
 kemudian..

maka curry menjawab sebegini...

jadi si dia pun...

Tengah anda fikirkan sesuatu aktiviti untuk dibuat di dalam otak anda tiba-tiba,, 

maka anda..

bercakap kena cerdik! so...curry pun..

tapi...


Bercakap salah...kalau kita tidak bercakap pun salah. apa yang perempuan mahu sebenarnya?

Setelah berfikir x cukup panjang, maka curry pun pergi tanya dengan encik google, apa yang perempuan nak dari seorang lelaki? maka encik google pun bagi jawapan sebegini:


PSST: well T-T sungguh complicated ya jawapan yang diberi oleh encik google ini. apa-apa pun encik curry mahu ucap Thank you very much buat anda yang sudi follow blog curry^^. Terima kasih daun keladi, kalau boleh mahu lagi..hohho..




11 comments:

  1. haha. susah betul nak jaga hati pompuan. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga susah!beli senang wkwkwkw

      Delete
  2. betul ya ><
    mok tackle senang, mok jaga susah.
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. absolutely correct bro!

      Delete
  3. hahahaha cool!

    memang jenuh la nak jawap...

    hi salam singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho memang pek chek kan?mcm..
      bagai diluah mati emak, ditelan mati anak..so pompuan ni susah nk dimengertikan? keh.

      Delete
  4. nice entry...hati pompuan memang unik..


    and follow u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks. unik? :D saya lebih suka guna istilah misteri. Memang tidak ada yang mengetahui apa isi hati setiap pompuan ni.

      Delete
  5. hahaha..tak ihklas la pulak, jawab itu pun salah ini pun salah..bis tu camner

    ..thnks for folowing!!!

    ReplyDelete
  6. haha mulut kena tambah pemanis lagi.
    extra sugar wkwkw

    ReplyDelete
  7. nice blog :)
    jom jamu mata dengan design kad2 yang cantik++boleh tmbah kenalan :)
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003470518425

    ReplyDelete