Header..

Header..

CLICK ICON DI BAWAH!

LINK KE:


http://faleeqharees.blogspot.com/p/filem-pilihan-curry.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/lagu.html              

http://faleeqharees.blogspot.com/p/tutorial.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/jejak-islam.html             




Monday, October 25, 2010

Feeling utk blog pertama!

"Glup". biar ayat ni jadi ayat pertama n trademark utk blog ni heheh. Assalamualaikum semua.
ni adalah pengalaman kali pertama encik Currypuff  atau nama sebenarnya Faleeq Harees B. Bedui dalam bidang blogging, heheh3 so x pandai la sgt tapi nak try memandai jugak :P 

dimulakan dengan bab "Feeling"? :) sebenarnya (aku ni) ...Absolutely....Definetely and Totally susah nak ekspress feeling sendiri bila berdepan dengan "orang" xD terutamanya girls.Dulu (aku) x mcm ni masa kat sekolah. suka sangat berkawan. mudah didampingi n siap dapat undian tertinggi lagi dalam kelas untuk orang yg paling frendly masa subject english xD. mungkinkah persekitaran yg aku encounter lepas alam persekolahan itu menyebabkan aku jadi lebih pendiam? WAllahuAlam..

jAdi ..Aku anggap blog ni adalah sebagai satu ‘medium’ untuk luahkan perasaan & berkongsi ilmu. Apa yang dikongsikan dalam blog ni tak semestinya betul. Gunakanlah penilaian sendiri. Kengkadang, aku ni suka cakap benda2 yg merepek dan boleh dinilai hampir seangkatan dengan "UFO".
so komen la apa yg anda nak . x kisah pun. pedas mcm sambal belacan ke, manis macam gula ke, aku x kisah malah berterimakasih kerana sudi berkongsi feeling dan ilmu dengan aku...glup..glup..glup

2 comments:

  1. ok ayat frendly kena betulkan kepada friendly. taip cepat sangat sampai tersilap xD

    ReplyDelete