Header..

Header..

CLICK ICON DI BAWAH!

LINK KE:


http://faleeqharees.blogspot.com/p/filem-pilihan-curry.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/lagu.html              

http://faleeqharees.blogspot.com/p/tutorial.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/jejak-islam.html             




Wednesday, September 12, 2012

nak wajah cantik?

salam. agak lama dah tak conteng dinding blog nih gan ayat2 racun :)
apa khabar? 4 bulan dah kan? hrp semuanya sihat dan selamat.

kepada adik ku, Nisya,
selamat berjuang dalam UPSR 2012. semoga sucess selalu hendaknya.









ni la paint yg dia lukis baru-baru ni. makin lama makin berbakat lak
nengok hasil keje dier. x lama lagi ada artis baru bakal dilahirkan kot?keh2.

Semalam saya dapat informasi mengenai cara untuk cantikkan wajah dengan asli.
ha, bagi kakak2 dan adik2 kat luar sana tu yg ingin cantikkan wajah tuh , jgn lepaskan peluang baca tips kat bawah ni yer. (Tringat lagi kat Miss N, pertama kali tgk wajah die selepas solat subuh, masa program BTN ,seolah2 disiram gan NUR cahaya. tu la buat Mr. C jatuh hati kot?) 

5 perkara merupakan khasiat solat dalam sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud:

"Siapa tinggalkan solat Subuh, tiadalah NUR di wajahnya, 
 Siapa tinggalkan solat Zuhur, tiadalah padanya Rezeki yang berkat,
 Siapa tinggalkan solat Asar, tiadalah padanya Kekuatan badan (kesihatan),
 Siapa tinggalkan solat Maghrib, tiadalah padanya anak-anak yang bermanfaat (anak soleh yang sentiasa mendoakan kedua orang tuanya),
 dan Siapa tinggalkan solat Isyak, tiadalah padanya tidur yang nyenyak.

-dari Ustaz Dr. Mohd Zain

1 comment:

  1. Post yang bermanfaat.. try view my blog... huhu blogwalking

    ReplyDelete