Header..

Header..

CLICK ICON DI BAWAH!

LINK KE:


http://faleeqharees.blogspot.com/p/filem-pilihan-curry.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/lagu.html              

http://faleeqharees.blogspot.com/p/tutorial.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/jejak-islam.html             




Friday, August 19, 2011

kucing kawan2 ada bakat yg mcm ni x?:P

adik curry nama nisya lukis ni^^ :P (ilustrasi imej lin dan)
 
(~_^)morning2 people (^_~). om om om om..dah take breakfast lom?jom take breakfast?hohoh gimik je <-- arini dah masuk 19 Ramadhan. Maksudnya tinggal 11 hari je lagi kita umat Islam akan berpuasa. oh no ..why cpt sgt masa berlalu ? so sad so sad (T-T).tsk tsk tsk... 

~ balik ke tajuk utama~entry kali ni, en curry nk kongsi cerita pasal seekor kucing peliharaan keluarga curry yang dinamakan sebagai "Lin Dan". <-- heheh nama ni pun bunyi cam BEST je kan kan? ☜(゚ヮ゚☜)Mesti anda suma nk tahu apa yang special sangat tentang si Lin Dan ni? >< adakah kucin ni pandai maen badminton? heh~ sila lah view video di bawah ni. lepas tgk, curry nk buat statement sikit, ..."kepada yg mnonton video ni, lepas tgk SILA jgn kidnap kucin ni kay''? :x

video

PSST: camana? hohohx hebat ? kucing kawan2 ada bakat mcm ni x?  curry pun  dah confius yg Lin dan ni seekor kucing ke anjing sebenanya? (n__n). Inilah Lin Dan, kucing yang menganggap dirinya seekor anjing =P


4 comments:

  1. huhuhuhuhu nk curi nk curi... nk!!!!! suke nye ade kucin cm ni! x penat gurau ngan die..kucing saye kalau baling bola die pandai tangkap..tp x reti nk bawak bola tu mai balik kt kite..huhuhu jeles!

    ReplyDelete
  2. ala..x dpt tengok video.. Kena block. Hehehe~ (pdah guna line institut..p)

    ReplyDelete
  3. wahahaha <-- (ni nada tgah eksyen banyak)=P
    kucin ni sgt...best kan kan kan?(~_^) hohho
    culik? ark jgn curik~ ZOMG, nak kena adakan kelab rukun tetangga blakang umah ni n..upah pak guard n...buat pagar tajam2 pasni hihih

    ReplyDelete
  4. rin: sikhal :D sori deh. ..nex tyme boleh nangga juak eh. tp nang bes la pusak nama lin dan towk :P lugi laa x pat nengok hohho

    ReplyDelete