Header..

Header..

CLICK ICON DI BAWAH!

LINK KE:


http://faleeqharees.blogspot.com/p/filem-pilihan-curry.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/lagu.html              

http://faleeqharees.blogspot.com/p/tutorial.htmlhttp://faleeqharees.blogspot.com/p/jejak-islam.html             




Saturday, January 15, 2011

bola sepak dan aku^^?


HAPPY :) mulai hari ni , encik curry x yah kluar g Maulana/Jamek lagi utk nonton bola sepak LIVE . xpayah bwat muka kesian n guna senior-gut utk soft-talk gan pak guard request special permission tok kuar pintu gate universiti kol 3-4 pagi nonton EPL, and la Liga ^^
Kini dgn klajuan uspot-a kat kampus serta penemuan satu website bola sepak online (free dan LIVE)  iaitu Watch Live Football website , skrg semuanya hanya dihujung jari sahaja. hohhoo.. (^.^) happy x? sila click "like" kat post bwh jika anda happy hohho.. 


Selain laman web di atas, di sini Encik Curry Listkan juga beberapa laman web lain serta link yang boleh access live football streaming for FREE.


  • FreeFootball.org(Updated 27/12/2011) link click sini
  • FirstRow Sport(Updated 15/2/2012) link click sini
  • HD-Stream Astro(Updated 25/2/2012) link click sini

Psst: CURRY suka tgk dan maen bola sepak. Favourite position: Fullback, centre back, defender, last man. ni gambar curry join bola sepak kolej 14 UPM semester lepas. Team hanya sekadar layak pergi separuh akhir sajaha T-T & akhirnya curry still kempunan utk  merasa maen bola sepak final kat stadium waktu malam.

            curry ada ditengah memakai jersi no 9 :P

             berakhirnya karier bola sepak kat sini?

gamba yg lain boleh la disaksikan kat sini. <--click
gelaran yg best diperoleh adalah gelaran paolo maldini kolej 14 ^^ oleh team-mate, syok tapi rasa x layak lagi:) sbb curry pakai headband mcm dier je kot hahah

siapa paolo maldini?

paolo maldini - football legend
mewakili- kelab bola sepak ac milan dan ITALy.
nak tahu lebih? click sini.

No comments:

Post a Comment